Valentijnsdag: D66 Oegstgeest zet scholen in het zonnetje | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl

Valentijnsdag: D66 Oegstgeest zet scholen in het zonnetje

  Politiek

Op 14 februari – Valentijnsdag - zette D66 Oegstgeest weer alle scholen in Oegstgeest in het zonnetje. Raadslid Lydie Vellema en afdelingsvoorzitter Carina Bos gingen bij alle scholen langs om ze persoonlijk te bedanken voor hun inzet voor goed onderwijs.
"Drie jaar geleden zijn we hier mee begonnen omdat we iets wilden doen voor de leerkrachten, medewerkers en directie van de scholen in het primair, voortgezet en speciaal onderwijs. Zij zetten zich iedere dag met heel veel passie in om onze (klein) kinderen te onderwijzen en daar zijn we trots op", aldus Carina Bos.
Dit jaar werd er ook een werkbezoek gebracht aan twee scholen: de Daltonschool en het Teylingen College Duinzigt. Het leverde mooie gesprekken op waar veel onderwerpen ter sprake kwamen zoals onderwijshuisvesting, het lerarentekort en het onderwijsklimaat.
Lydie Vellema: "D66 maakt zich al jaren sterk voor het onderwijs en goede schoolgebouwen in Oegstgeest. We zullen dat de komende jaren blijven en deze nieuwe inzichten helpen daar zeker bij."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>