Debat in Dorpscentrum voor verkiezingen Provinciale Staten | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
De borden zijn niet over het hoofd te zien!
De borden zijn niet over het hoofd te zien! (Foto: Wil van Elk)

Debat in Dorpscentrum voor verkiezingen Provinciale Staten

  Politiek

Op 12 maart vindt een politiek debat voor de verkiezingen van de Provinciale Staten plaats in het Dorpscentrum.

Het debat wordt georganiseerd door GroenLinks, VVD, PvdA ChristenUnie, D66 en CDA. Deze partijen zijn ook vertegenwoordigd in de gemeenteraad van Oegstgeest en weten dus wat in Oegstgeest speelt.
De debatavond is bedoeld om te informeren over het werk van de Provinciale Staten maar ook om de toekomstige statenleden te laten zien welke opvattingen en onderwerpen in Oegstgeest spelen. Ook wordt er tijdens de avond aandacht gevraagd voor de Waterschappen. De verkiezingen voor de Provinciale Staten en Waterschappen zijn op 20 maart.

Het verkiezingsdebat wordt geleid door Leendert Beekman. Hij is verbonden geweest aan Unity-tv en Omroep West, en werkt momenteel bij het Algemeen Dagblad. Kandidaat-statenleden die met elkaar in debat gaan zijn Willem Minderhout (PvdA), Moniek van Sandick (CDA), Kirsten Wilkeshuis (D66), Berend Potjer (GroenLinks), Frederik Zevenbergen (VVD), en Ruud van Harten (CU). Leendert Beekman zal ook u uitnodigen voor inbreng in de discussie. Ook de Commissaris van de Koning Jaap Smit zal aanwezig zijn om te vertellen over de Staten en de Waterschappen.

Vragen die aan bod komen zijn onder meer wat te doen met de grote woonbehoefte, de volle wegen en openbaar vervoer, het klimaat en de duurzaamheidsdoelstellingen en de gemeentelijke herindelingen.
Bezoekers kunnen zich oriënteren op de verschillende standpunten van partijen voor het bepalen van hun stem bij de verkiezingen. Na afloop van het debat kan men rechtstreeks in contact treden met de partijen waar men meer van wil weten.

De zes organiserende partijen nodigen iedereen van harte uit om dit interessante debat bij te wonen.

Verkiezingsdebat • 12 maart • Dorpscentrum Lijtweg 7 • Inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>