Ramkraak Etos De Kempenaerstraat op Tweede Kerstdag | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto: Wil van Elk

Ramkraak Etos De Kempenaerstraat op Tweede Kerstdag

  Politie

Bij de Etos in Winkelgebied De Kempenaer heeft aan het eind van Tweede Kerstdag om ongeveer half elf 's avonds een ramkraak plaatsgevonden. Volgens getuigen is een auto met hoge snelheid ingereden op de pui van de winkel.

De drogisterijwinkel in de De Kempenaerstraat is evenwel vrijdagmorgen gewoon weer open. Op donderdag waren politie en brandweer al snel ter plaatse om onderzoek te doen.

De dader is met auto na de daad weggereden in de richting van de Geversstraat. Getuigen hebben een zilvergrijze of lichtblauwe auto weg zien rijden. Er is in ieder geval parfum buitgemaakt, meldt de politie. Er zijn nog geen aanhoudingen gedaan, meldt Unity.nu. Volgens getuigen zou het kenteken van het voertuig inmiddels bekend zijn bij de politie, stelt Sleutelstad.fm.

De pui van de winkel is provisorisch dichtgetimmerd. Van de nachtelijke ravage is op vrijdagmorgen niet veel meer over.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>