Cees de Vries: 'Mensen hebben behoefte hebben aan een moment van ontspanning.' |
Cees de Vries: 'Mensen hebben behoefte hebben aan een moment van ontspanning.' | Foto: Willemien Timmers

Leiden Spa Massages nieuw in Wilhelminapark

Ondernemers in beeld

In het prachtige Oude Raadhuis in het Wilhelminapark is sinds kort een professionele massagepraktijk gevestigd. Leiden Spa Massages & Rituals heeft in maart een tweede vestiging in Oegstgeest geopend. Enthousiaste ondernemer is Voorschotenaar Cees de Vries die ook de inwoners van Oegstgeest van ‘massages op maat’ wil laten genieten.

De Vries heeft een achtergrond in de gezondheidszorg, en volgt momenteel een opleiding tot haptonoom. Een verhuizing naar de Leidse regio deed hem een aantal jaar geleden aan de slag gaan als masseur bij Hotels van Oranje in Noordwijk. Hij ontwikkelde zijn skills, en kreeg veel positieve feedback. Het deed hem besluiten een eigen salon in Leiden te openen, in een zijvleugel van een sportschool. Het bleek een schot in de roos, en dus werd het tijd om uit te breiden, en wel naar een mooie locatie in Oegstgeest.

De Vries: “Je merkt dat in ons drukke bestaan mensen behoefte hebben aan een moment van ontspanning. Iedereen komt met een eigen verhaal binnen. Daarom stemmen wij onze behandelingen ook helemaal af op de wensen van de klant.” Hij legt uit dat een goede massage er voor zorgt dat je even alle stress vergeet en kunt resetten. “Tegelijkertijd leer je door een massage beter naar je eigen lichaam te luisteren. Het is goed om je eigen lichaam (weer) te voelen, en te merken waar er spanning zit. Bovendien ben je ook even niet bereikbaar voor anderen, en dat alleen al zorgt ervoor dat je relaxt.”

Het team van Leiden Spa Massages - Oegstgeest is gewend om de massage aan te passen aan de bezoeker. “We hebben geweldige mensen, man én vrouw, die geleerd hebben echt gevoel te krijgen bij wie er op de tafel ligt. Door onze ervaring voelen we waar de spanning zit, en kunnen we met de juiste massage het lichaam op de juiste plekken weer ontspannen krijgen. Dat doen we ook door, als dat helpt, met de klant te praten, zodat we samen de spanning wegkrijgen.”

Leiden Spa Massages in Oegstgeest kent veel massages, die verschillen in soort (onder andere cupping, shiatsu, bindweefsel- en ontspanningsmassage) en in tijd (van 30 tot 90 minuten). 

Om iedereen van dienst te kunnen zijn, hanteert De Vries ruime openingstijden. De massagesalon is iedere dag, ook in het weekend, geopend. Ook ‘s avonds. “Je merkt dat dat erg gewaardeerd wordt. Overigens zijn ook koppels welkom die samen met een coach van ons elkaar een goede massage willen leren geven.”

Leiden Spa Massages Oegstgeest is een plek waar iedereen zich op zijn gemak kan voelen. De comfortabele en luxe ingerichte ruimtes zorgen al voor ontspanning, en het voorgesprek neemt eventuele (ongemakkelijke) vragen weg. “Ik denk dat deze persoonlijke benadering ook in Oegstgeest goed aan zal slaan.”

Meer informatie: leidenspamassages.nl

Uit de krant

Uit de krant