Logo oegstgeestercourant.nl
Ka Lun Ip is blij dat hij zijn gasten kan ontvangen in zijn gezellige restaurant dat volledig corona-proof is.|
Ka Lun Ip is blij dat hij zijn gasten kan ontvangen in zijn gezellige restaurant dat volledig corona-proof is.| (Foto: Willemien Timmers)

China House sfeervol als altijd

  Ondernemers in beeld

Restaurant China House aan de Ommevoort is weer open. Ka Lun Ip is, net als zijn collega’s in Oegstgeest, blij dat hij zijn gasten weer kan ontvangen in zijn gezellige restaurant.

“We zijn in maart elf dagen dicht geweest, en daarna opengegaan voor afhaal. Ook hebben we maaltijden bezorgd bij klanten die tot de risicogroep behoren”, vertelt een positieve Ip.

Hij laat zien hoe het onlangs geheel gerestylede restaurant geheel corona-proof is ingericht. “We hebben weinig hoeven veranderen, maar hebben de tafels om en om gedekt zodat onze gasten op voldoende afstand van elkaar heerlijk kunnen dineren.” Het restaurant is nog even gezellig als altijd. “Ons ventilatiesysteem zorgt er verder voor dat de lucht iedere zes minuten gezuiverd wordt. Daarnaast draagt al ons personeel mondkapjes, zodat we de gerechten veilig aan tafel kunnen serveren.”

Om de gasten wat meer over de dag te kunnen spreiden, is het restaurant sinds vorige week ook open voor de lunch. “We zijn open vanaf 13.00 uur.”

China House heeft nu plek voor dertig, en na 1 juli voor zestig gasten, die allen bijvoorbeeld kunnen genieten van een heerlijk aspergegerecht, geroosterde eendenborst met een zoetzure saus van ananas en gember of een mooi verrassingsmenu. “Natuurlijk hebben we ook prachtige wijnen, en daar bovenop is er een nieuwe cocktailkaart.”

Ka Lun Ip nodigt iedereen van harte uit in zijn restaurant. “Reserveren is verplicht. Verder zijn we erg blij dat we weer als vanouds kunnen draaien.”

China House

Ommevoort 2 (071) 517 1129

Meer berichten