Liesbeth de Winkel van Naturelle ontvangt haar prijs uit handen van een vertegenwoordiger van Gangetje 5. | Foto Willemien Timmers
Liesbeth de Winkel van Naturelle ontvangt haar prijs uit handen van een vertegenwoordiger van Gangetje 5. | Foto Willemien Timmers

Naturelle wint etalagewestrijd

Ondernemers in beeld

Een groot aantal winkeliers in de De Kempenaerstraat deed in de maand september mee met de etalagewedstrijd die door de BIZ De Kempenaer was georganiseerd.

Rondom het thema 'herfst' richtten de ondernemers hun etalage zo mooi, creatief en opvallend mogelijk in. Een professionele jury beoordeelde op 29 september de meer dan dertig creatieve uitstallingen. Dit oordeel werd bij dat van de klanten van de winkeliers gelegd, die op hun favoriete etalage hadden kunnen stemmen. Hieruit kwam een unanieme winnaar naar voren: de etalage van Naturelle was het mooist, opvallendst en meest herfstig van allemaal.
Naturelle is een tweedehands dames merkkledingwinkel, waar ook chique en trendy woonaccessoires verkocht worden.
Eigenaresse Liesbeth de Winkel was blij verrast met haar eerste plaats, en de daarbij behorende prijs: een bedrijfsfilm gemaakt door Gangetje 5.
De herfstetalage van Naturelle is erg creatief, en loopt ook buiten de winkel door. "We vinden het altijd leuk om er iets moois of spectaculairs van te maken, en veranderen iedere maand de etalage. Dit keer bedacht mijn man Gijsbert dat er ook een kettingzaag bij moest." Gijsbert van der Laan kan er wel om lachen: "De boomstronken binnen en buiten zijn daadwerkelijk omgezaagd met de kettingzaag die de etalagepop in haar handen heeft. Het is leuk om de zachtheid van de kleding in de etalage te contrasteren met ruwe elementen."


Uit de door de klanten ingeleverde stemmen werden door Liesbeth prijswinnaars getrokken die een goody-bag van 500 euro ontvangen. De winnaars zijn te vinden op de Facebookpagina van winkelgebied De Kempenaer. (WT)

Uit de krant

Uit de krant