Zussen Juffermans bedanken bijzondere kraamverzorgster Joke Bogerd | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
De drie zussen Juffermans (Suzan, Cindy en Petra) met hun dochters en Joke Bogerd.
De drie zussen Juffermans (Suzan, Cindy en Petra) met hun dochters en Joke Bogerd.

Zussen Juffermans bedanken bijzondere kraamverzorgster Joke Bogerd

  Human Interest

Bovenstaande foto is best bijzonder: Drie zussen Juffermans (Suzan, Cindy en Petra), die alle drie tot nu toe alleen nog maar dochters hebben gekregen (Fenna, Jinte, Junah en pasgeboren Milou), zitten op de bank met 'hun' kraamverzorgster Joke Bogerd.

"Ook bij de laatste kraamtijd van baby Milou heeft Joke, die ook in Oegstgeest woont, ons geholpen en ondersteund. Wij zijn dankbaar dat Joke bij ons alle drie heeft gekraamd. Ze doet dit met zoveel geduld, liefde en passie."


De drie zussen Juffermans hadden geluk, want Joke Bogerd gaat bijna met pensioen. "Het is voor het eerst dat ik bij drie zussen of dochters uit één gezin heb gekraamd. Dat was voor mij best bijzonder na zoveel jaren in het vak."

"Elke keer dat Joke kwam, was het voor ons heel leuk en zeer vertrouwd", vertellen de zussen Suzan, Cindy en Petra. "Wij vinden Joke een topper en waarschijnlijk vele anderen uit Oegstgeest met ons."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>