Open Monumenten & Osger Weekend ingeleid met lezing Job Cohen - Boekje en fietstocht uitgereikt | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto:

Open Monumenten & Osger Weekend ingeleid met lezing Job Cohen - Boekje en fietstocht uitgereikt

  Historie

In een volle raadszaal van het Oegstgeester gemeentehuis werd op woensdag 29 augustus het Open Monumenten & Osger Weekend, dat plaatsvindt in Oegstgeest op 8 en 9 september, door de Vereniging Oud Oegstgeest (VOO) ingeleid met een lezing door Job Cohen.

Hij sprak over het thema 'In Europa'. De oud-inwoner van Oegstgeest nam de luisteraars onder andere mee in zijn familie-geschiedenis, die heel Europa doorvoerde.

Voorafgaand aan de lezing overhandigde de voorzitter van de Stichting Osger-Support, Lineke Hofdijk, het programmaboekje van het Open Monumenten & Osger Weekend aan wethouder Matthijs Huizing. De voorzitter van de Vereniging Oud Oegstgeest, Rianne Meester, riep daarna fervent fietser Wil van Elk naar voren, om aan hem de  VOO-fietstocht met als titel 'Europa en Oegstgeest' aan te bieden.

In de Oegstgeester Courant van 5 september een uitgebreid verslag.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>