'KERST een love story' raakt ieders hart | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl

'KERST een love story' raakt ieders hart

  Geloof & Religie

Meer dan 400 bezoekers genoten op kerstavond van KERST een love story. Het oeroude verhaal van Jozef en Maria werd op heel eigentijdse wijze vertolkt.

Met Joep en Merel in de hoofdrol die elkaar tijdens het programma First Dates ontmoeten (zie foto). De liefde hangt in de lucht en de twee worden hopeloos verliefd. Maar dan blijkt Merel zwanger. En net als Maria eeuwen geleden overkwam, blijkt het kindje ook nu niet van Joep/Jozef te zijn. Gelukkig besluit Merel dat dit bijzondere kindje er toch moet komen en lukt het Joep om zijn hart niet alleen voor Merel open te stellen maar ook voor de baby.

Liefde overwint alle angst. Dat was de boodschap van het kerstspel dat dit jaar alweer voor de negende keer werd geschreven en net als eerdere edities alleen op kerstavond werd uitgevoerd. Het was een heerlijke avond vol zang en dans met veel verschillende Oegstgeestenaren van allerlei leeftijden in hoofd- en bijrollen op het toneel. Er werd gelachen, gezongen, gedanst en vooral prachtig gespeeld waardoor iedereen in de kerstsfeer de Regenboogkerk verliet.

Met een mooie opbrengst van ruim € 1.160, - aan vrijwillige financiële bijdragen kan volgend jaar het tiende kerstspel worden gemaakt.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>