Natuur Ontdekking Centrum opent deuren | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto: archief

Natuur Ontdekking Centrum opent deuren

  Duurzaam & Groen

Warmond • Na weken lang gesloten te zijn gaat ook het Natuur Ontdekking Centrum op 1 juli weer open. In eerste instantie alleen op zondagmiddag. Tijdens deze middagen is er in het centrum altijd iets te doen. Zo kan je in de maand juli op de zondag met ons op slootjessafari gaan.

Omdat veel mensen dit jaar vakantie vieren in eigen land wil het Natuur Ontdekking Centrum ook tijdens de komende zomermaanden allerlei activiteiten organiseren, die natuurlijk coronaproof zijn. De eerste activiteit na de lockdown is op 27 juni en zal gaan naar het fraaie natuurgebied de Hanepoel. Op deze dag varen deelnemers met het historisch zeilschip de Hylke Tromp, naar dit bijzondere stuk land in de Kagerplassen. Natuurgids John van der Willik zal bezoekers hier rondleiden. De vaartocht start om 11.00 uur en we meren om 18.00 uur weer af bij het centrum. Vanwege de duur van de tocht is deze excursie niet geschikt voor kleine kinderen. Deelname kost 12,50 euro.

Aanmelden

Om aan de coronaregels te voldoen en anderhalve meter afstand te garanderen kunnen we slechts een beperkt aantal mensen meenemen. Aanmelden is dus essentieel en kan via info@koudenhoornontdekken.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>