Mayo de Graaf.
Mayo de Graaf. Foto:

Solo-expositie Mayo de Graaf in galerie De Pomp in Warmond

Cultuur

De Oegstgeestse Mayo de Graaf heeft een gevarieerde overzichtstentoonstelling in sfeervolle galerie De Pomp in Warmond mogen inrichten.

De opening werd gezellig druk bezocht en ging vanwege het grote aantal bezoekers buiten op het plein van start. Het publiek was getroffen door de diversiteit aan het getoonde werk. Zo was men enthousiast over de sterke Afrikaanse schilderijen in zwartwit, maar ook over de abstracte, kleurrijke doeken die in wisselend formaat samen getoond worden. De kleine Engeltjes in oker vonden eveneens veel aftrek. In de nieuwe cold wax techniek, nog niet wijd verspreid in Nederland en daarom des te opmerkelijker, waren vooral de aanwezige cursisten bijzonder geïnteresseerd.

Mayo de Graaf, die lesgeeft in eigen atelier in Haaswijk, is van plan om in haar lessen en bij voldoende belangstelling ook in speciale workshops, deze techniek extra aandacht te geven. “Heeft u belangstelling voor een ontspannen cursus schilderen voor beginners en gevorderden of voor de nieuwe cold wax techniek, neem dan contact op met Mayo de Graaf, 0625232554 of mayo8@casema.nl.”

De tentoonstelling in galerie De Pomp, Dorpsstraat 38 te Warmond, is te zien tot en met 12 december.

Uit de krant

Uit de krant