Afbeelding

Inschrijving Volksuniversiteit Oegstgeest van start

Cultuur

Volksuniversiteit Oegstgeest is van start gegaan met het nieuwe najaarsprogramma. Net als vorig jaar staat er ook nu een verfrissend en veelzijdig programma klaar. Er is voor iedereen wel iets te vinden.

Nieuw is CreaDo met om de week op donderdagavond een creatieve workshop. Elke keer is er een andere docent en een ander thema. Er is keuze uit onder andere Windlicht haken, Macramé, Droogbloemen en Ecosystemen maken. Deelnemers kunnen zich aanmelden voor alle avonden of voor een enkele avond. Ontspannen door creatief bezig te zijn. Niets moet, alles mag.

Een aantal populaire onderdelen staat ook weer op het programma zoals de cursussen bridge voor verschillende niveaus, botanisch tekenen, masterclasses hoogbegaafdheid, stamboomonderzoek en het perfecte plaatje. De cursus ‘Duurzaam naaien, Upcycle!’ wordt wegens succes herhaald. In deze cursus wordt gebruikt textiel hergebruikt om nieuwe kleding te maken.

Nieuw zijn de schaakworkshops voor beginners en gevorderden. En in januari van het nieuwe jaar start de cursus ‘acteren voor iedereen’. Dan kan ook weer begonnen worden met de cursus aquarelleren.

Volksuniversiteit Oegstgeest brengt nog veel meer activiteiten binnen bereik. Het volledige programma is te vinden op www.bibliotheekbollenstreek.nl/volksuniversiteit. Hier kan ook ingeschreven worden voor de diverse workshops en cursussen.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant