Jonge bezoekers aan de expositie 10x10 Small Art van Galerie Tijd voor Kunst
Jonge bezoekers aan de expositie 10x10 Small Art van Galerie Tijd voor Kunst

Plezier beleven aan kunst

Cultuur

Op 28 juli brachten de kinderen van Buitenschoolse Opvang Locatie Het DOK van Stichting Kinderopvang Oegstgeest (SKO) een bezoek aan de Jubileumexpositie van Galerie Tijd voor Kunst. In de zomervakantie komt bij de BSO iedere week een ander beroep aan bod en in het kader van het beroep ‘kunstenaar’ had pedagogisch medewerker Jessica Zaalberg een bezoek aan de expositie georganiseerd.

De kinderen kregen eerst uitleg over de expositie ‘10x10 Small Art’ en werden daarna door middel van een kunstspeurtocht langs alle kunstwerken geleid. Zo mochten ze vragen beantwoorden over het materiaal, de naam en de voorstelling van het kunstwerk. Aan het einde van de speurtocht stond de vraag: Welk kunstwerk vind je het mooist en waarom? Waarop één van de kinderen (7 jaar) zei: “Schilderij 64, het is mijn lievelingsgetal en de lichtinval is perfect”.

Tot slot kregen de kinderen van Sabine Biekart van Duinzigt een lekkere traktatie. 

De expositie is nog tot 30 september te zien in het historische complex Duinzigt, Ruimte voor Ondernemen, aan de Rhijngeesterstraatweg 40D. Parkeren is gratis en het gebouw is prima (rolstoel) toegankelijk.

www.galerietijdvoorkunst.nl

www. Duinzigt-ondernemen.nl

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant