Logo oegstgeestercourant.nl
Foto:

Kindertheater: Tijl Damen speelt ‘Lentekriebels’

  Cultuur

Zondag 15 mei van 15.00 tot 16.00 uur organiseert Buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel weer Kindertheater in de Daltonschool aan de Jan Wolkerslaan. Tijl Damen speelt de voorstelling ‘Lentekriebels’.

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen tussen de 2 en 8 jaar. Leden van de buurtvereniging hebben gratis toegang. Niet leden betalen €7,50 p.p. Kaarten zijn tot begin van de voorstelling te bestellen via www.bvhm.nl of ter plaatse te verkrijgen.

In verband met een verbouwing in de school is er minder ruimte voor volwassenen. “We willen de ouders daarom vragen alleen mee naar binnen te komen als dit nodig is. Er zijn voldoende vrijwilligers die een oogje in het zeil houden”, laat de organisatie weten.

De natuur staat op springen en Tijl Damen ook. Dit voorjaar trekt hij eropuit met een interactieve lentevoorstelling propvol aanstekelijke liedjes over lammetjes in de wei, knoppen aan de bomen, zaadjes zaaien, ontluikende bloemen en buiten spelen zonder jas aan. 

Tijdens deze vrolijke, muzikale theatershow neemt Tijl Damen zijn publiek mee op reis door de natuur en draait alles om de veranderingen die buiten te zien, horen, ruiken en voelen zijn in het voorjaar.

Daltonschool, Zondag 15 mei, 15.00 uur.

Meer berichten