Simone van der Vlugt is zaterdag 19 juni bij de Rijnlandse Boekhandel.
Simone van der Vlugt is zaterdag 19 juni bij de Rijnlandse Boekhandel. Foto: PR

Simone van der Vlugt en Stine Jensen bij de Rijnlandse Boekhandel

Cultuur

Zaterdag 19 juni komen er twee schrijfsters voor een Ontmoet & Groet naar de Rijnlandse Boekhandel. Hoewel het vlak voor Vaderdag is komen ze toch graag naar Oegstgeest om hun lezers te ontmoeten en de boeken te signeren.

Simone van der Vlugt, een van Nederlands bekendste en meest gelezen auteurs, komt zaterdag 19 juni langs. Ze signeert haar historische (jeugd)romans en thrillers op verzoek in de Rijnlandse Boekhandel van 12.00 tot 13 uur. 

Simone van der Vlugt is een van Nederlands grootste schrijfsters. Van haar thrillers en historische (jeugd)romans werden miljoenen exemplaren verkocht. Haar boeken verschijnen over de hele wereld, van Duitsland tot China en van Groot-Brittannië tot Australië.

De kaasfabriek is de nieuwste historische roman van Simone van der Vlugt, auteur van onder andere Rode sneeuw in december, Bastaard van Brussel en Doorbraak.

Stine Jensen

Op zaterdag 19 juni is Stine Jensen in de winkel aanwezig van 14:30 uur tot 16:00 uur ter promotie van haar nieuwe boek Faalmoed en kinderboek Alles is chill.

Over Faalmoed: Mag je mislukken in een samenleving waarin het draait om prestaties en succes? Hoe ga je om met onzekerheid als de wereld tot stilstand komt? Wat betekent leeftijd in een wereld die draait om perfectie? En: wat weet je van het huwelijk van je ouders? Al meer dan tien jaar filosofeert Stine over liefde, schoonheid, falen en leeftijd. In deze bundel brengt ze haar ideeën bij elkaar. Juist door haar openhartigheid en kwetsbaarheid spreken de stukken aan bij een groot lezerspubliek. De column Kwetsbaren werd meer dan 50.000 keer gedeeld op social media.

Stine Jensen bij een eerder bezoek.

Uit de krant

Uit de krant