Logo oegstgeestercourant.nl
Foto:

Rob van Essen in de Rijnlandse Boekhandel

  Cultuur

Op 29 oktober komt de Libris Literatuurprijswinnnaar van 2019, Rob van Essen, in de Rijnlandse Boekhandel vertellen over zijn nieuwe boek. Deze verhalenbundel getiteld ‘Een man met goede schoenen’ is op 6 oktober verschenen.

Rob van Essen heeft in 2019 de Libris Literatuurprijs gewonnen met het boek De goede zoon. Dit boek zal natuurlijk ook ter sprake komen tijdens deze avond

Aanvang 19.30 uur, toegang 7,50 euro.

Aanmelden via info@rijnlandseboekhandel.nl, (071) 5172271 of kom even langs in de winkel.

‘Een man met goede schoenen’

De verhalen van Rob van Essen leiden de lezer een wereld binnen die veel weg heeft van de realiteit maar waarin gaandeweg steeds vreemdere dingen gebeuren.

Therapeuten hanteren eigenzinnige methodes, bezoeken aan het Koningshuis lopen uit op raadselachtige dwaaltochten, zwervers worden gewassen en geschoren.

In deze nieuwe bundel keren een paar oude bekenden terug en maken we kennis met nieuwe personages die allemaal één ding gemeen hebben: net als de lezer hebben ze geen idee wat er op de volgende pagina gaat gebeuren.

Een man met goede schoenen is een nieuwe toevoeging aan het eigenzinnige universum van Rob van Essen, waarin onbekende dimensies van het dagelijks leven worden verkend op een manier die steeds meer lezers ontroert, vermaakt en verrast.

Meer berichten