Logo oegstgeestercourant.nl
Foto: pr

30 september Kinderboekenweek in de bibliotheek

  Cultuur

Gelukkig mag deze doorgaan: de Kinderboekenweek.Hét moment om aandacht te geven aan de prachtige kinderboeken die worden geschreven.

De start van deze Kinderboekenweek met als thema ‘En toen… van rooksignalen tot WhatsApp’ wordt feestelijk geopend door de bibliotheek in samenwerking met Dorpsmarketing Oegstgeest.

Iedereen is welkom op 30 september om 14.00 uur op het pleintje voor de bibliotheek om mee te dansen met Pieter en zijn muzikale bakfiets.

“Vervolgens gaan we om 14.30 uur naar binnen om in de jeugdhoek van de bibliotheek (op veilige afstand) voorgelezen te worden uit een van de griffel-genomineerde prentenboeken van dit jaar”, laat dorpsmarketeer Marjolijn van der Jagt weten. “Na het lezen kunnen de kinderen een AR-kleurplaat maken die we tot leven wekken met een tablet. Ze kunnen dan spelletjes spelen met hun eigen ingekleurde figuur.”
Bij aankoop van een boek bij de Rijnlandse Boekhandel, of bij het lenen van een boek bij de bibliotheek aan de Lange Voort wordt er een ‘Terug naar Oegstgeest’-boekenlegger cadeau-gedaan met een leuk gedicht erop, geschreven door Joelle Lieftink (11 jaar).

Natuurlijk wordt er rekening gehouden met corona, dus graag vooraf aanmelden via de website: www.bibliotheekbollenstreek.nl/actueel/Agenda/2020/voorlezenkinderboekenweek.30092020.html

Tot 30 september om 14.00 voor de bibliotheek!

Meer berichten