Logo oegstgeestercourant.nl
Veel lof voor de jonge acteurs.
Veel lof voor de jonge acteurs. (Foto: )

Musicalkids schitteren in Annie - De Musical

  Cultuur

Vrijdag 14 juni presenteerden de musicalkids van de Stichting Evenementen onder leiding van docente Susanne de Rooij 'Annie - De Musical'. Zo'n dertig weken hadden twintig kinderen van negen tot en met twaalf jaar keihard gewerkt om een bijzondere versie van deze tijdloze musical op de planken te zetten. Het publiek genoot met volle teugen van de jeugdige musicaltalenten.

Indrukwekkend waren de zang- en acteervaardigheden van Zena Afsharzada die de hoofdrol Annie voor haar rekening mocht nemen. Ook de weeskinderen met 'hun' Miss Hannigan werden bijzonder natuurgetrouw weergegeven. Het hele verhaal klopte: van hond Sandy tot Oliver Warbucks, zijn assistente Grace Farrel en de complete hofhouding. Ook de louche onderwereldfiguren Rooster Hannigan en Lilly St. Regis werden knap neergezet.

Aan het eind van het stuk was het voor iedereen duidelijk: Er was een indrukwekkende musicaluitvoering neergezet, soms wat onwennig, maar zeker niet minder knap.


Een speciaal woord van dank gaat uit naar de mensen van Sociaal Cultureel Centrum Het Trefpunt in Warmond voor hun gastvrije ontvangst, met name licht- en geluidstechnicus Fred Kuiper, ondersteund door Ton Dofferhoff. Een locatie waar echte musicalsterren thuishoren.

Amelie, Benthe, Birce, Femke, Fien, Finette, Hanna, Hugo, Josephine H., Josephine W., Justus, Lucas-Jan, Madelief D., Madelief L., Mare, Quirine, Sarah, Teun, Tom en Zena.
Uiteraard ook veel lof voor musicaljuf Susanne de Rooij. Zij ontving aan het eind van de voorstelling een grote bos bloemen als dank voor haar inzet.

Meer berichten