Winnaar BiebBingo krijgt boek van Rijnlandse Boekhandel | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Winnaar Thor Ariaans (7 jaar) koos voor een boek van Dummie de Mummie.
Winnaar Thor Ariaans (7 jaar) koos voor een boek van Dummie de Mummie. (Foto: )

Winnaar BiebBingo krijgt boek van Rijnlandse Boekhandel

  Cultuur

Op woensdag 26 september nam de winnaar van de BiebBingo (een actie van de Oegstgeester bibliotheek) zijn welverdiende boek in ontvangst. Deze werd overhandigd door de Rijnlandse Boekhandel, sponsor van het spel.

Thor Ariaans (7 jaar) vond het een lastige keuze, want hij had al zo veel gelezen! Uiteindelijk besloot hij voor Dummie de Mummie en de schat van Sohorro van Tosca Menten te gaan. Hij was niet bang voor mummies en vond de voorkant wel grappig.

Thor vertelde dat hij de BiebBingo opdracht 'zoek een boek met een dier in de hoofdrol' het leukste vond. Hij had een spannend verhaal gevonden over een ijsbeer. De opdracht 'lees onder een deken met zaklantaarn een boek' vond hij minder leuk, omdat het zo warm was. Hij vertelde volgend jaar wel weer mee te willen doen met de BiebBingo.

De BiebBingo was een spel dat de hele zomer gespeeld kon worden in de bibliotheek om lezen tijdens de vakantie te stimuleren bij basisschoolkinderen. Aan de hand van (lees)opdrachten konden ze een volle bingokaart verdienen en bij het inleveren hiervan kregen ze een cadeautje en lootje.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>