Henk Rijks 'schenkt' op 14 september witte wijn aan Oegstgeester vrouwen | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl

Henk Rijks 'schenkt' op 14 september witte wijn aan Oegstgeester vrouwen

  Cultuur

Schrijver Henk Rijks komt op 14 september op uitnodiging van Antoinette Van Elsen-van Overbeeke en Ans Schumacher naar Café De Gouwe om tijdens de Vrijmibo zijn boek 'De Overblijfvader' te signeren.

"Een soort literair momentje, ontstaan door een grap. Henk Rijks heeft de uitnodiging geaccepteerd", vertelt Entoinette. "Hij geeft elk persoon die zijn boek gekocht heeft een wit wijntje. Het verhaal speelt zich grotendeels in Oegst­geest af en ook De Gouwe, die in het boek Café de Zilverling heet, wordt genoemd. Vandaar dat we het in De Gouwe willen doen."

De Vrijdagmiddagborrel (Vrijmibo) op vrijdag 14 september begint om 16.30 uur. De beide dames roepen vooral de vrouwen in Oegst­geest op om naar de Vrijmibo in Café De Gouwe te komen. Zij zijn het immers die in zijn boek 'luchtig' een beetje op de hak worden genomen. "We willen Henk Rijks nu kennis laten maken met de échte Oegst­geester vrouw, maar ook mannen zijn welkom hoor!"

René Koek van de Rijnlandse Boekhandel is aanwezig om exemplaren van het boek 'De Overblijfvader' te verkopen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>