Logo oegstgeestercourant.nl
Martin Mans, Sander van Marion en André Knevel. | Foto: pr
Martin Mans, Sander van Marion en André Knevel. | Foto: pr (Foto: Pieter van der Ploeg)
met kortingsactie

'Samen zingen wordt een nieuwe traditie!'

  Cultuur

Katwijk •  "Op veler verzoek organiseert Music of Life een grote zangmiddag op zaterdag 20 januari in de Nieuwe Kerk in Katwijk", vertelt producent Pieter van der Ploeg enthousiast. "We hebben drie bekende organisten die met veel plezier meewerken en verder hopen we op het enorme stemgeluid van de bezoekers." De opbrengst van het de zangmiddag gaat naar KWF Kankerbestrijding. 

"De welbekende Sander van Marion, oud dirigent van het Katwijks Mannenkoor Jubilate, improviseert samen met de bekende organisten Martin Mans en André Knevel op de mooiste psalmen en gezangen met aansluitend samen zingen. Een concept waar we hopelijk iedereen plezier mee doen. Prachtig orgelspel en direct daarna de machtige samenzang van iedereen."

Zingen

Van der Ploeg hoopt dat dit evenement ook zal uitgroeien tot een jaarlijks terugkerend begrip. "We willen dat deze zangmiddag een jaarlijks terugkerende traditie wordt. Een middag voor iedereen, voor jong en oud. Het is voor mensen die van muziek houden en graag zingen. Daar hebben ze nu de gelegenheid toe. Sander van Marion, Martin Mans en André Knevel zijn echte iconen. We organiseren deze zangmiddag onder de noemer KWF Music of Life, want de opbrengst van de middag gaat naar het KWF Kankerbestrijding."

Van der Ploeg organiseert veel grote concerten zoals alle Music of Life concerten in het Scheveningse Circustheater en orgelconcerten in de Laurentiuskerk in Rotterdam.

Muziekliefhebber

"Het lijkt me fantastisch als we er met elkaar een prachtige middag van kunnen maken", meent Van der Ploeg. "Gelukkig zijn er een aantal sponsoren, die dit evenement mede mogelijk maken. Er is veel aandacht voor deze zangmiddag, zingen in combinatie met het prachtige en beroemde Van den Heuvel orgel."

 Deze zangmiddag is op zaterdag 20 januari 2018 om 14.30 uur. In verband met de te verwachten grote opkomst gaan de kerkdeuren al om 13.45 uur open. Kaarten kosten 12,50 euro, en voor bezoekers tot 15 jaar 6 euro. Toegang in de voorverkoop tot 3,50 euro korting bij Boekhandel Het Baken (Secr. Varkenvisserstraat 37 in Katwijk aan Zee) of bestel online via www.laurenskerk.ntk.nl  Met de promotiecode: samenzingen2018 krijgen bezoekers ook hier de korting. Ook is het mogelijk tegen meerprijs op de middag vooraf aan de kerk alsnog een toegangskaart te kopen.


Kortingsactie Oegstgeester Courant!

Lezers van de Oegstgeester Courant krijgen op vertoon van het artikel uit de krant van 10 januari een korting aan de kassa van 3,50 euro. Voor online bestellingen geldt de actiecode samenzingen2018.

Meer berichten