Logo oegstgeestercourant.nl

Gezellige kerstmiddag bij de Rijnlandse Boekhandel

  Cultuur
Komende zondag vertelt Coen Sligting in de Rijnlandse Boekhandel over het boek 'Rijks'.  | Foto PR
Komende zondag vertelt Coen Sligting in de Rijnlandse Boekhandel over het boek 'Rijks'. | Foto PR

Zondagmiddag 17 december zijn er weer leuke activiteiten bij de Rijnlandse Boekhandel aan de Lange Voort in Oegstgeest met Coen Sligting over 'Rijks' en de harpspelende tweeling Sisie en Wanwan.

Om 14.00 vertelt Coen Sligting over de Limited Edition van het boek Rijks, het prachtige boek over de schilderijen van eregalerij van het Rijksmuseum. Coen is betrokken geweest bij de tot stand komen van dit prachtige kunstwerk en inmiddels een echte Rijks-expert. Het boek (dat ook in de winkel te zien en te koop is) neemt je mee op een adembenemende reis langs de kunstwerken die op de bovenste etage van het Rijksmuseum hangen. Zo dichtbij als in dit boek, kom je niet bij de schilderijen. Het boek ademt met zijn klasse, grandeur en vakmanschap vervlogen tijden en tegelijkertijd is het een staaltje van moderne technieken en inzichten gekoppeld aan kunstzinnigheid en bevlogenheid – een unicum.
Voorafgaand aan de presentatie en na afloop spelen de tweelingzussen Sisie en Wanwan prachtige klanken op hun harp. Ze spelen graag en doen dit voor het goede doel. Zij spelen voor een goede-doelenfonds en zijn kortgeleden gestart met Het Wichtelmannetje. Met kleine zelfgemaakte geschenkjes willen zij meer liefde, aandacht en zorg geven aan mensen die je dierbaar zijn.
Er wordt warme chocolade en glühwein geschonken: Genoeg reden om zondag 17 december van 12.00 tot 17.00 naar de Rijnlandse Boekhandel in Winkelcentrum Lange Voort te komen.

Meer berichten