Logo oegstgeestercourant.nl
Werk van Mary Meeuwenoord is deze maanden te zien in de bibliotheek van Oegstgeest.
Werk van Mary Meeuwenoord is deze maanden te zien in de bibliotheek van Oegstgeest. (Foto: Mary Meeuwenoord)

Expositie schilderijen en beelden

  Cultuur

In september en oktober zijn er twee nieuwe eposities te zien in de bibliotheek van Oegstgeest.

Mary Meeuwenoord exposeert haar schilderijen. Ze woont in Noordwijk en heeft daar schilderlessen gevolgd bij verschillende Noordwijkse kunstenaars. Door de aanpak van verschillende technieken en materialen heeft ze haar eigen beeldende creativiteit verder ontwikkeld. Ze is een mixed media collage freak geworden, zoals ze zelf zegt. Enthousiast geworden door de cursussen Vrije Kalligrafie van Carolyne de Vries Lentsch past ze ook letter art in haar werken toe.
Ze signeert haar werken met MMe; dat betekent Mixed Media maar het is ook de paraaf van haar naam.

Tia Sprott is sinds haar jeugd bezig geweest met tekenen, schilderen en boetseren. Ze heeft bij verschillende kunstenaars lessen gevolgd om te groeien in de verschillende kunstvormen. Inspiratie haalt ze uit alles waar haar oog op valt bij mensen en in de natuur.
Voor haar beelden gebruikt ze veel restmateriaal, gips, tegellijm, powertex en zelfhardende klei. Alle objecten zijn uiteraard uniek.
De beelden van Tia zijn niet in een 'hokje' te plaatsen. Diversiteit, kleurrijkheid en vrolijkheid zijn haar kenmerken. Haar werken ontstaan vanuit creativiteit en ze worden met veel gevoel en liefde gemaakt.
Ze vindt dat kunst toegankelijk moet zijn voor iedereen; vandaar dat haar werken betaalbaar zijn. Ze hoopt dat u blij wordt van het kijken naar haar beelden.

Datum: September en oktober
Locatie: Lange Voort 2T 2341KA Oegstgeest

Meer berichten