Logo oegstgeestercourant.nl
Na het openingswoord van Pieter Hellinga verrichte Fem Stamkart samen met cursist Charley Arps de openingshandeling. | Foto PR
Na het openingswoord van Pieter Hellinga verrichte Fem Stamkart samen met cursist Charley Arps de openingshandeling. | Foto PR

Feestelijke opening Expositie cursisten Fem Stamkart

  Cultuur

Dinsdag 25 april was het een gezellige drukte tijdens de Koffieochtend in het Oegstgeester Dorpscentrum.
Na het openingswoord van Pieter Hellinga (Dorpscentrum Oegstgeest) opende docente Fem Stamkart samen met cursist Charles Arps de tentoonstelling waar werken hangen van de cursisten die tijdens het seizoen 2016-2017 deel genomen hebben aan haar teken- en schildercursus.

De schilderijen die tijdens de expositie te bewonderen zijn gemaakt door de cursisten Charley Arps, Jellie de Bondt, Colette Dekkers, Marian Duivesteyn, Thea Ekker van der Pas, Constance van Gogh, John Hulscher, Anne Kortman, Ingrid van der Linden, Cootje Lunsingh-Tonkens, Bep Muller, Gerard Overgoor, Mark Rijnsburger, Carola Sibinga Mulder, Mies Snieder en Ton Toussaint.
Tot en met 19 mei zijn bezoekers van harte welkom om de prachtige werkstukken te komen bekijken tijdens de openingstijden van het Dorpscentrum (Lijtweg 9, Oegstgeest).

Wie in het nieuwe seizoen wil deelnemen aan een teken/schildercursus op maandagmiddag of woensdagochtend in het Dorpscentrum kan zich al aanmelden bij Fem Stamkart (071-5174973) of via de Stichting Evenementen (071-5171540/ www.st-evenementen.nl).


De werken zijn tot en met 19 mei te bewonderen tijdens de openingstijden van het Dorpscentrum.

Meer berichten