Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Ontdekkingstocht door Poelgeest

Algemeen

Coöperatie Energiek Poelgeest organiseert op zaterdag 10 februari om 15.00 uur een rondleiding van circa twee uur voor Poelgeestenaren door hun wijk. De wandeling wordt afgesloten met een winterborrel.

De middag is een mooie gelegenheid om Poelgeest en medebewoners nog beter te leren kennen. Deelnemers kunnen ook kennismaken met de ambities van de wijk op het gebied van duurzaamheid.

Tijdens de rondleiding staat een bezoek aan de regelkamer van het Poelgeester ons warmtenet in de Clusiushof op het programma. Ook wordt een kijkje genomen in molen ‘t Poeltje. Molenaar Frans Verra vertelt allerlei wetenswaardigheden.

Boswachter Maarten Laming van het Zuid-Hollands Landschap laat wandelaars kennismaken met de natuur in de Polders van Poelgeest. Daarna wordt een bezoek gebracht aan het leerwerkproject Stichting Knaagdierencentrum Poelgeest. De dag word afgesloten op de historische Scheepstimmerwerf Klaas Hennepoel.

Aanmelden voor de ontdekkingstocht Poelgeest kan via info@energiekpoelgeest.nl. Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden.

Uit de krant

Uit de krant