Afbeelding
Foto: Paul Lichtenbeld

Erwin Theunissen genomineerd voor ‘Amateurscheidsrechter van het Jaar’

Algemeen

Onze dorpsgenoot Erwin Theunissen is genomineerd voor de titel van Amateurscheidsrechter van het Jaar. Deze verkiezing, georganiseerd door de KNVB en ARAG, heeft als doel om aandacht te vragen voor de arbitrage en om scheidsrechters de waardering te geven die ze verdienen.

Erwin staat momenteel op de tweede plaats in de tussenstand, dus elke stem telt. Erwin is een gediplomeerde KNVB-scheidsrechter en fluit momenteel in de subtop van het amateurvoetbal. Ook heeft hij een aantal keer de Vossencup tussen FCO en ASC gefloten. Daarvoor was hij ook al verdienstelijk als scheidsrechter bij UDO en als selectiespeler bij ASC.

“Laten we Erwin helpen om naar de finaleronde te gaan!” kopt de website van FC Oegstgeest. Om dit te bereiken, moet Erwin de eerste plaats in Zuid-Holland bereiken. De finaleronde is een gesprek met een vakjury met onder andere KNVB-scheidsrechters Franca Overtoom en Bas Nijhuis. 

Iedereen kan op Erwin stemmen via de website www.scheidsrechtervanhetjaar.nl (tik zijn naam in en klik op zoeken, dan staat zijn naam onder de oranje balk, klik daarop en vul de gegevens in en stem). Vervolgens ontvangt men een bevestigingsmail waarmee de stem bevestigd kan worden.

Uit de krant

Uit de krant