Drukte tijdens de feestelijke opening met gratis gebakjes en koffie. |
Drukte tijdens de feestelijke opening met gratis gebakjes en koffie. | Foto: Willemien Timmers

Oegstgeest Ontmoet in volle gang

Algemeen

Oegstgeestenaren kunnen het bijna niet gemist hebben: ‘we’ zitten middenin de ‘Oegstgeest Ontmoet’-week. Van 23 september tot en met 1 oktober vindt deze voor de vijfde maal plaats. Een week boordevol interessante, leuke en gezellige activiteiten.

Een mooie week boordevol interessante en nieuwe activiteiten

Tijdens de feestelijke opening met een ontmoetingsgebakje in Winkelcentrum Lange Voort werd het sociaal makelaar Sietske Steenbergen en vrijwilligersmakelaar Ivonne Janka opnieuw duidelijk: Oegstgeest Ontmoet is een zeer gewaardeerde week vol activiteiten die veel mensen aangrijpen om dingen te ondernemen, nieuwe mensen te ontmoeten of een nieuwe activiteit te leren kennen. “Opmerkingen als ‘Ik ken het boekje uit mijn hoofd’ of ‘Ik ga deze week aan vijf activiteiten deelnemen’ maken mij enorm trots”, laat Ivonne Janka weten. 

De week is nog niet voorbij. “Heb je nog geen plannen voor de rest van de week? Dan zijn er volop mogelijkheden om eropuit te gaan. Wil je meer bewegen? Dan kun je op woensdagavond wandelen met de wandelclub, donderdagochtend meedoen met de Vitality Club, of naar Pilates bij Jenergy, in de avond is er High Impact Aerobics, georganiseerd door de OGAV. Op vrijdag begint de dag met Aqua’Tacoyo bij zwembad Poelmeer, met wandelen vanaf Jottem of met stoelgymnastiek bij Radius. Je kunt ook een potje biljarten bij de Biljartclub of naar de Vivax Conditietraining bij Zwembad Poelmeer.” 

Natuurlijk zijn er ook veel andere activiteiten om mensen te ontmoeten. Oegstgeestenaren kunnen bijvoorbeeld op donderdagochtend koffiedrinken bij Trefpunt Boerhaaveplein of op vrijdagochtend bij Heemwijk of in het Dorpscentrum. Op zaterdag is er de traditionele Dorpslunch in het Dorpscentrum waar nog plaatsen vrij voor zijn. 

Verder is er een schrijfcafé, zijn er informatiebijeenkomsten van leesclubs, en is er vrijdag De Studiekamer waar ruimte is voor een goed gesprek. 

Wie tijdens Oegstgeest Ontmoet niet de gelegenheid heeft om eropuit te gaan, kan in de komende weken gewoon aansluiten bij allerlei activiteiten. Meer informatie is te verkrijgen bij Sietske (06 830 798 84) of Ivonne (06 321 496 47). Het programmaboekje is online te vinden maar ook bij de bekende afhaaladressen in het dorp.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant