Afbeelding
Foto:

Tweede informatieavond Almondehoeve op 28 september

Algemeen

Op 28 september houdt de Citystone Group een tweede informatieavond over de herontwikkeling van de Almondehoeve. 

“De eerste informatieavond op 14 september was druk bezocht, het aantal bezoekers was circa drie keer hoger dan het aantal aanmeldingen. Derhalve zorgen wij voor een grotere ruimte en extra vertegenwoordigers”, laat directeur Sven Pieters in een bericht weten.

De tweede inloopavond is op donderdag 28 september tussen 19.30 en 21.00 uur in de showroom van Antiekwinkel de Almondehoeve, Almondeweg 2.

Tijdens de avond is informatie beschikbaar over de voorgenomen procedure, de (aangepaste) stedenbouwkundige opzet en de inpassing van het groen. “Daarnaast gaan wij in op de meest voorkomende vragen en opmerkingen die wij hebben opgehaald in de eerste informatieavond op 14 september. U kunt tijdens deze avond opnieuw in gesprek gaan met vertegenwoordigers van ontwikkelaar Citystone Group, de gemeente en architectenbureau Van Manen.”

Belangstellenden kunnen zich voor de avond aanmelden via info@citystone.nl.

Nadat de gemeente op basis van goede verkeersafwikkeling het aantal woningen heeft bepaald houden wij opnieuw een informatieavond. Deze datum moet nog worden bepaald.”

Wie vooraf een vraag over de bijeenkomst heeft kan die mailen naar Sven Pieters van Citystone Group via info@citystone.nl of 020 664 1271. Wie meer wil weten over de procedure en randvoorwaarden vanuit de gemeente neemt contact op met Jeroen de Hoog, projectleider Ruimte van de gemeente Oegstgeest, via telefoonnummer 14071 (bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur).

Uit de krant

Uit de krant