Afbeelding
Foto: Wil van Elk

Avondvierdaagse warm en gezellig

Algemeen

De 26e Oegstgeester Avondvierdaagse, georganiseerd door Buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel, zit er weer op, het waren warme dagen.

Het was soms afzien, maar het verkoelende ijsje na afloop maakte veel goed. 

De vlonder aan het Oegstgeester Kanaal werd snel ontdekt, en dus plonsden veel kinderen na afloop vaak nog even heerlijk ter verkoeling in het water.

De routes door het groene Oegstgeest werden via de app of op papier gevolgd, en hoewel niet iedereen deze exact volgde en soms dus de verkeersregelaars in verwarring brachten, verliep de Avondvierdaagse verder vlekkeloos. 

De winnaars van de opdrachten werden getrakteerd op lekkers van snackbar ‘t Haasje en bij de finish was er muzikaal onthaal van een gezellig draaiorgel. 

De wijkagenten waren op twee avonden actief aanwezig en beantwoordden allerlei vragen van de wandelende jeugd. Haaswijk-wijkagent Dennis luidde de bel op de laatste avond en gaf de lopertjes informatie over je gebruik van de mobiele telefoon in het verkeer. 

Marco van der Horst: “Een bedankje voor onze sponsoren: Fromagerie Du Patron, Kapper Dofferhoff, Snackbar ‘t Haasje en de Jumbo. Zij zorgden voor wat te knabbelen onderweg. 

Volgend jaar ook meehelpen als vrijwilligers? Meld je aan bij via www.BVHM.nl.

Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant