Lennart Zomer vorig jaar tussen zijn leerlingen. |
Lennart Zomer vorig jaar tussen zijn leerlingen. | Foto: Willemien Timmers

Lennart Zomer nieuwe directeur GDT

Algemeen

Lennart Zomer heeft, nadat hij unaniem was voorgedragen door de benoemingsadviescommissie, de functie van directeur van de Gevers Deutz Terweeschool aanvaard.

“Ik ben blij met mijn nieuwe functie op de GDT”, laat Lennart weten. “Ik kijk ernaar uit om samen met team verder te werken aan de ontwikkelingen binnen de school. De komende periode zal ik vooral kennismaken met alles wat er bij het directeurschap komt kijken. Met een geweldig team ga ik aan de slag om verder te bouwen aan het beste onderwijs, een fijne omgeving en een mooie toekomst voor onze leerlingen.”
Tot aan de zomervakantie zal Lennart twee dagen per week aan zijn directeurstaken werken, zodat hij daarnaast nog tijd heeft om met zijn groep 8 het schooljaar af te ronden. Vanaf 1 augustus is hij fulltime directeur.

Lennart volgt Dera Petter op die per 1 maart van dit jaar is benoemd als bestuurder van het openbaar primair onderwijs in Oegstgeest, maar tot aan de zomer de Gevers Deutz Terweeschool nog ondersteunt. Dera Petter kwam in 2017 vanuit Amsterdam Zuidoost naar Oegstgeest en was bijna zes jaar directeur van de Gevers Deutz Terweeschool. 

Uit de krant

Uit de krant