Afbeelding
Foto:

Caroline Wilson gaat avontuur tegemoet voor het goede doel

Algemeen

Caroline Wilson, die oorspronkelijk Engeland komt, woont sinds 2011 in Nederland met haar twee jongens van zeven en vier jaar.

In het dagelijks leven werkt ze bij Randstad. 

“Op mijn werk en daarbuiten wil ik graag een verschil maken in het leven van mensen.” Vandaar dat ze meedoet met Voluntary Services Overseas (VSO), waar Randstad een samenwerking heeft. “De kans deed zich voor om mee te doen en zo banen te creëren voor kansarme jongeren in Kenia in het project ‘Access to Decent Green Jobs for Youth People’. In oktober 2023 gaat Caroline de Kilimanjaro beklimmen voor dit goede doel. 

“Ik moet al wandelend minimaal 5.000 euro inzamelen voor dit project in Kenia.’’

Caroline legt uit dat het doel van dit project is om het levensonderhoud en het welzijn van kansarme jongeren te verbeteren.

‘Het is belangrijk om fatsoenlijke banen te creëren en de groene economie te stimuleren’

Toegang

Via dit project zullen jongeren worden ondersteund om toegang te krijgen banen die bijdragen aan het produceren van ecologisch duurzame producten en het milieuvriendelijker maken van productieprocessen.”

Informatie

Wie meer wil weten over de actie neemt contact op met Caroline Wilson via carolineamandwilson@gmail.com of gaat naar www.kilimanjarochallenge.nl/fundraisers/caroline.

Uit de krant

Uit de krant