Afbeelding

Business

Algemeen

Wat viel John Vroom deze week op in het dorp?

• Zal het u waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat donderdag, vrijdag en zaterdag op het parkeerterrein aan de Lijtweg ‘Taste Oegstgeest’ georganiseerd werd. Een FoodTruckFestival waaraan een aantal horeca-ondernemingen uit Oegstgeest en ook omstreken hun culinaire kunsten konden presenteren.

• Las ik recentelijk in het Leidsch Dagblad een positieve recensie van het dit jaar geopende Italiaanse restaurant Bontà in Winkelcentrum Lange Voort. Het restaurant werd beloond met een 7.5

• Kreeg ik naar aanleiding van mijn opmerking in de vorige BUSINESS over het lollige zomerverschijnsel dat de stoeltjes en bankjes weer voor de winkels geplaatst werden in de Kemp de vraag van lezers waar je dan het lekkerst zit. Mijn favo is het zwarte kuipstoeltje voor Damesmodezaak Uno rond de klok van half elf, lekker in de zon

• Superleuk idee van Administratiekantoor Verdouw op de hoek van de Dorpsstraat om in hun etalage schilderijen te exposeren die ook nog te koop zijn. Wellicht ook een gedachte voor de etalages van de leegstaande winkelpanden in de Kemp en Lange Voort?

• Vind ik het zo positief dat jongeren de nieuwe stiltecabines in de Bibliotheek ontdekt hebben om in alle rust aan hun studie te werken. Heel eigentijds, headsets op, laptop voor zich en het mobieltje onder handbereik. Wat nog ontbreekt, liet ik mij vertellen, is een kussentje in de rug, want de zitjes zijn wat recht. Té leuk toch!

• Is de nieuwe editie van Allerhande weer verschenen en ligt bij Albert Heijn winkels klaar voor de gratis meeneem

• Vlogen recentelijk in Oegstgeest twee elektrische auto’s in brand. Een PicNic bezorgwagentje en een Volvo op de A44. De accu’s hadden spontaan vlamgevat. Wellicht toch niet zo’n duurzame aanschaf!

Uit de krant

Uit de krant