Afbeelding

Voorbereiding in volle gang voor Huttenbouwfestijn

Algemeen

Het enthousiaste team van huttenbouw Oegstgeest is begonnen met de voorbereidingen van HUT’16 editie 2023! Het wordt alweer de zesde editie van het huttenbouw evenement, dat traditiegetrouw plaatsvindt in het pinksterweekend.

HUT’16 editie 2023 start op vrijdag 26 mei om 16.00 uur. Er is weer plaats voor honderd kinderen tussen de acht en twaalf jaar. Zij kunnen zich een heel weekend uitleven met hamers, spijkers, hout en diverse andere materialen.
Uiteraard worden er weer leuke aanvullende activiteiten ondernomen. Denk dan aan een rondje varen in een van de boten van de Sagara Satrya’s, een timmerworkshop of een ontwerpworkshop voor een teamvlag.
Op zondagmiddag wordt het festijn afgesloten met een kampvuur en pannenkoeken voor alle kinderen en hun ouders.

De inschrijvingen starten op donderdag 9 maart om 19.00 uur. Meer informatie is te vinden op: hut.sagara.nl.

HUT’16 dankt hun vaste sponsoren voor hun bijdragen. “Hierdoor kunnen wij ieder jaar weer een fantastisch evenement neer kunnen zetten. Ook zijn wij op zoek naar nieuwe sponsoren die willen bijdragen in geld of in natura.
Daarnaast hebben wij dringend versterking nodig voor ons organiserend comité. Wil je sponsoren of meehelpen in ons comité? Neem contact met ons op via hut@sagara.nl.”

Uit de krant

Uit de krant