Afbeelding
Foto: Wil van Elk

Biljart-clinic voor oud-leden Ronde Tafel Oegstgeest

Algemeen

Op 24 november hebben twee instructeurs van de Biljart Academie Oegstgeest een biljart-clinic verzorgd voor een groep van zestien heren, allen oud leden van de Ronde Tafel uit Oegstgeest.

Bij binnenkomst stond er een heerlijk stamppottenbuffet voor de heren klaar en na afloop van deze maaltijd kregen zij enige biljartinstructie van de instructeurs.

Al gauw bleek dat de meeste heren redelijk konden biljarten: waarschijnlijk geleerd in hun studententijd of regelmatig bezoek aan het plaatselijke café.

Hierna werd er in een ontspannen sfeer met een biertje en bitterbal een ‘Over Rood’-toernooitje gespeeld. Na loting speelden de acht koppels een aantal rondes tegen elkaar waarbij steeds het koppel dat na een half uur of eerder de meeste Over Rood punten had gemaakt met een maximum van tien de winnaar was van de wedstijd.

Het team met de meeste punten moest in de finale tegen elkaar spelen voor de grote wisselbokaal die uiteindelijk gewonnen werd door Eduard Scheenstra.

Na afloop werd er nog heerlijk nagepraat aan de bar en was de conclusie van de heren dat ze een topavond hadden gehad. De Biljart Academie Oegstgeest werd bedankt voor de ontspannen sfeer, de lekkere maaltijd en vooral het prima georganiseerde toernooitje

Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant