Sint bracht afgelopen zaterdag naast het Boerhaaveplein ook een bezoek aan winkelcentra Lange Voort en De Kempenaer. | Foto’s Wil van Elk
Sint bracht afgelopen zaterdag naast het Boerhaaveplein ook een bezoek aan winkelcentra Lange Voort en De Kempenaer. | Foto’s Wil van Elk Foto: Wil van Elk

Sinterklaas: ‘Ik winkel graag in Oegstgeest’

Algemeen

Sinterklaas winkelt graag in Oegstgeest. Dat laat de goedheiligman deze maand weten in advertenties op de voorpagina’s van maar liefst negen regionale kranten in de regio. De advertentie met Sinterklaas is de laatste in een langere reeks die de stichting Dorpsmarketing Oegstgeest dit jaar plaatste in regionale huis-aan-huisbladen rondom Oegstgeest.

Voorzitter Hans Ludo van Mierlo geeft aan dat het de bedoeling is de regiocampagne volgend voor- en najaar weer te herhalen. “Het nieuwe gemeentebestuur heeft in zijn programma aangegeven dat de gemeente de ondernemers en winkelcentra in Oegstgeest zal ondersteunen en een goed economisch klimaat zal creëren zodat zij kunnen floreren. Dorpsmarketing en haar partners sluiten daar graag bij aan en zullen een deel van hun communicatiebudget volgend jaar vrij maken voor voortzetting en uitbreiding van de campagne.”

Met haar regiocampagne richt Dorpsmarketing zich op de 225.000 bewoners binnen een straal van tien kilometer rond Oegstgeest. Met de boodschap ‘Wij komen graag in Oegstgeest’ worden regiobewoners gestimuleerd vaker de winkelcentra, de horeca en evenementen in Oegstgeest te bezoeken. Aan de regiocampagne werken ook een aantal Oegstgeester ondernemers actief mee, zoals winkelcentrum Lange Voort, Villa Beukenhof en kasteel Oud-Poelgeest.

Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant