Afbeelding
Foto: Wil van Elk

Donderdagavond lichtjesavond Begraafplaats Groene Kerk

Algemeen

Op donderdag 17 november houdt de begraafplaats Groene Kerk in samenwerking met de Protestantse Gemeente Oegstgeest een lichtjesavond. Tijdens deze avond is de begraafplaats feeëriek verlicht door fakkels en vuurpotten. 

Ook vinden er bijzondere optredens plaats op en rond de begraafplaats, in de Groene Kerk en Willibrords Erf. Op de beide delen van de begraafplaats zal regelmatig een doedelzakspeler rondgaan en als het weer het toelaat zal muziekgezelschap Otis een optreden verzorgen. 

Er zijn speciale buitenkaarsen tegen gereduceerde prijs beschikbaar. Bij de entree is het mogelijk om bloemen kopen. Iedereen is die avond van harte welkom In Willibrords Erf, een ontmoetingsplek waar een kopje koffie of thee te wordt aangeboden.

Gezien de te verwachten drukte en de beperkte hoeveelheid parkeerplaatsen, alsmede de afsluiting van de Dorpsstraat voor gemotoriseerd verkeer, adviseert de organisatie bezoekers om, als dat mogelijk is, met de fiets of te voet te komen. Bij extreme weersomstandigheden zal de lichtjesavond worden uitgesteld. Zie www.begraafplaats-groenekerk.nl.

Lichtjesavond ‘Gedenken in liefde en licht’ • 17 november 19.00 tot 21.00 uur • Begraafplaats Groene Kerk & Groene Kerk • Haarlemmerstraatweg 4 - 6

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant