Afbeelding

Dansschool de Jong weer te zien bij Chateau Meiland

Algemeen

Aankomende maandag, 21 november, zijn Nico en Joke van Dansschool de Jong weer te zien bij Chateau Meiland bij SBS6 om 20.30 uur.

Afgelopen zomer kwam het bruidspaar Leroy Molkenboer en Maxime Meiland voor een aantal lessen naar de dansschool aan De Voscuyl in Oegstgeest om hun unieke openingsdans aan te leren voor hun huwelijk van afgelopen zomer in kasteel Poelgeest. Voor deze aankomende aflevering komt het bruidspaar het tweede deel van hun openingsdans aanleren, inclusief spectaculaire lifts.

In deze uitzending zullen we zien dat Nico en Joke soepel de techniek van de lifts demonstreren en al snel krijgt Leroy met alle tips en tricks Maxime van de vloer. Met deze danslifts zal bruid Maxime in het middelpunt van de belangstelling worden gezet.  

Het danscenter van Nico en Joke de Jong bestaat dit jaar 35 jaar en zij zijn er bijzonder trots op dat dit bruidspaar hun danscenter heeft uitgekozen voor het aanleren van hun openingsdans. Inmiddels is het bruidspaar getrouwd en hebben zij hun openingsdans fantastisch gedanst op hun huwelijksdag. In een van de volgende afleveringen zal dit zeker te zien zijn. Speciaal is dat Nico en Joke er een nieuw dansfiguur voor hebben gemaakt die de naam ‘het Meilandje’ heeft gekregen. Inmiddels leren al hun leerlingen dit speciale dansfiguur. 

Uit de krant

Uit de krant