Afbeelding

24/7 papier inleveren bij FC Oegstgeest

Algemeen

Vaak gebeurt het dat kartonnen dozen te groot zijn voor de vulopening van de papiercontainers. Je kunt ermee naar de gemeentewerf rijden, maar die is niet altijd geopend. 

Bij de inzamelplaats bij FC Oegstgeest op sportpark De Voscuyl, kunnen Oegstgeestenaren 24 uur per dag hun karton en oud papier wegbrengen.

“Geen wachttijden, geen vulopeningen die te klein zijn, maar gewoon containers waar het papier en karton in gedropt kan worden”, aldus coördinator Luuk van der Zon.

“Vanwege allerlei veiligheidsregels kan FC Oegstgeest het papier niet meer maandelijks overal in Oegstgeest ophalen, maar dat heeft ook voordelen. Iedereen kan het nu op zijn of haar eigen tijd wegbrengen. Veel Oegstgeestenaren hebben de gang naar onze papiercontainers bij de ingang van het sportpark inmiddels gevonden. Daar is een grote papier-inzamelhoek ingericht. U kunt daar papier en dozen in alle formaten kwijt. Dus: Is de wijkcontainer vol? Rij dan even door naar de Voscuyl. Bij FC Oegstgeest mag het papier wel naast de containers worden geplaatst. Meerdere malen per dag wordt het papier hier opgeruimd. U steunt hiermee ook nog eens FC Oegstgeest!”

Wie hulp nodig heeft mailt naar oud-papier@fcoegstgeest.nl. “Wij nemen dan contact met u op.”

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant