Logo oegstgeestercourant.nl

Bijzonder zomeravond-diner aan de Groenhoevelaan

Vrijdag 29 juli organiseerde Wessel Eijkman aan de Groenhoevelaan 13, in het kader van “Iedereen Is Bijzonder” (zie www.IedereenIsBijzonder.nu), wederom een mooi diner aan huis. Dit initiatief is bedoeld voor mensen die alleen gaan en die het gezellig vinden om samen met andere bijzondere mensen te eten. 

Door Georges Versmissen

Deze keer had Wessel ook een aantal buren uitgenodigd als dank voor hun speciale steun en support aan het Oekraïense gezin (moeder Valentyna met kinderen Gleb en Sofiia) dat sinds maart bij hem thuis is. 

45 personen, waaronder zes Oekraïners, genoten voor zijn huis van een heerlijke maaltijd die bereid was door het team van “Iedereen Is Bijzonder” met hulp van een aantal enthousiaste buren. 

De avond startte met een speciaal voor deze gelegenheid gemaakt gedicht van Lilian Hoogendoorn. Daarna genoot iedereen van een uitgebreid 3 gangen buffet. Vooral de Oekraïense soep (Borsjtsj), gemaakt door Valentyna, was erg in trek. 

Het sfeervolle samenzijn duurde tot in de late uurtjes en was weer een “Bijzonder” mooie gebeurtenis in de Groenhoevelaan. 

Meer berichten