Afbeelding
Foto: Lynn Mans

Schrijvers bezoeken Rijnlandse boekhandel

Algemeen

Op woensdag 20 juli bezochten Jeroen Kleijne en Margôt Ros samen Oegstgeest om bij de Rijnlandse Boekhandel exemplaren van hun nieuwste boek ‘Zeg maar Agaath’ te signeren. Voor de promotie van hun boek toeren ze het hele land door.

Door Lynn Mans

Het boek ‘Zeg maar Agaath’ is een roman over de ontmoeting tussen een oudere vrouw van 78, Agaath, en een jongen van 18 genaamd Karim. Het stel raakt bevriend en Karim vindt oude liefdesbrieven van Agaath. Samen gaan ze dan een avontuur aan. 

Glimlachgarantie

Kleijne, naast schrijver ook journalist, vertelt dat er een glimlachgarantie is op elke pagina: ‘’Het is een echte feelgood roman.’’

Margôt Ros is van oorsprong geen schrijfster maar actrice, onder andere bekend van de televisieserie Toren C. Na een hersenschudding schreef ze samen met Kleijne het boek ‘Hersenschorsing’ over de verregaande gevolgen van haar hersenschudding. Zo zijn de twee samen begonnen met schrijven en aangezien de samenwerking beviel zijn ze hiermee verdergegaan en zo is ‘Zeg maar Agaath’ tot stand gekomen.

Een aantal prominenten heeft ‘Zeg maar Agaath’ van tevoren gelezen. Actrice Ilse Warringa noemt het boek ‘een verhaal dat onder je huid gaat zitten’. En André van Duin noemt Zeg maar Agaath ‘een boek waar je blij van wordt’. “Dankzij deze onwaarschijnlijke vriendschap ontdek je dat het geluk in je leven soms uit onverwachte hoek komt.”

‘Zeg maar Agaath’ is onder andere verkrijgbaar bij de Rijnlandse Boekhandel. Daar liggen ook nog gesigneerde exemplaren.

Uit de krant

Uit de krant