Afbeelding

Jubileumexpositie Galerie Tijd voor Kunst

Algemeen

De Oegstgeester galerie Tijd voor Kunst bestaat tien jaar en viert dit met de bijzondere expositie ‘10x10 Small Art’.

Bijzondere expositie ‘10x10 Small Art’ van 1 juli tot 30 september

Galerie Tijd voor Kunst organiseert sinds 2012 kunstexposities in Oegstgeest. De galerie is opgericht om afwisselend beginnende en gevorderde kunstenaars de gelegenheid te geven om hun werk te exposeren en zo onder de aandacht te brengen van een groot publiek.

Jubileum

Vanwege het feit dat de galerie dit jaar tien jaar bestaat, is er nu een bijzondere jubileumexpositie te zien. Marian Hoffer, oprichter van de galerie, heeft een groot aantal kunstenaars gevraagd om kleine kunstwerken te maken van maximaal tien bij tien centimeter. Dit heeft geresulteerd in een prachtige gevarieerde expositie. De kunstenaars hebben voor de kunstwerken inschrijfgeld betaald en dat bedrag wordt op 10 september geschonken worden aan Stichting Java Village (www.javavillage.org ).

De expositie is te zien in het historische complex Duinzigt, Ruimte voor Ondernemen, aan de Rhijngeesterstraatweg 40D. Parkeren is gratis en het gebouw is prima (rolstoel) toegankelijk.

Duinzigt beschikt over een sfeervol Grand Café.

De jubileumexpositie van Galerie Tijd voor Kunst is te zien van 1 juli tot 30 september op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. 

Op zaterdag 10 september zal Duinzigt ook open zijn tijdens het Osgerweekend van 11.00 tot 17.00 uur voor een feestelijke open dag. Tijdens de open dag kunnen bezoekers deelnemen aan een creatieve workshop om 12.00 en 14.00 uur.

Duinzigt

Ruimte voor Ondernemen

Rhijngeesterstraatweg 40 D

2341 BV Oegstgeest

www.galerietijdvoorkunst.nl

Marian Hoffer, oprichter van Galerie Tijd voor Kunst

Uit de krant

Uit de krant