Logo oegstgeestercourant.nl
<p>Winnares Hester Scheltens ontvangt de Sociale Kaart. | Foto&#39;s Willemien Timmers</p>

Winnares Hester Scheltens ontvangt de Sociale Kaart. | Foto's Willemien Timmers

(Foto: Willemien Timmers)

Hester Scheltens trotse winnares van de Sociale Kaart Quiz

In Oegstgeest is echt van alles te doen. De Sociale Kaart wijst iedereen de weg naar de vele (vrijwilligers)organisaties en activiteiten op het gebied van welzijn en ondersteuning. Vorige week rolde de nieuwe sociale kaart van de pers, in de vorm van een splinternieuw mooi magazine.

Om dit te vieren was er woensdag 18 mei een Sociale Kaart Quiz. Zo’n 35 mensen streden in het Dorpscentrum om mooie prijzen, onder leiding van quizmasters Sietske Steenbergen en Mirjana Pannekoek. Alle 26 vragen gingen over de Sociale Kaart en de antwoorden werden toegelicht door betrokken vrijwilligers en professionals.

Uiteindelijk was het Hester Scheltens die de meeste vragen goed had, en uit handen van wethouder Jan Nieuwenhuis als eerste de nieuwe sociale kaart kreeg uitgereikt. Met een mooie prijs: twee kaartjes voor de theatervoorstelling ‘Nacht in Leiden’ in theater Ins Blau. Voor de tweede tot en met vierde prijs was er een mooie legpuzzel van Oegstgeest.

Wie de nieuwe Sociale Kaart wil inzien stuurt een mail naar sociaalmakelaar@oegstgeest.nl, of haalt hem op bij één van de afhaalpunten.

Meer berichten