Logo oegstgeestercourant.nl
<p>Archieffoto</p>

Archieffoto

(Foto: Willemien Timmers)

‘Nog plek vrij bij HUT’16! Bouw je mee?’

In het Pinksterweekend van vrijdagmiddag 3 tot en met zondag 5 juni kunnen kinderen van 8 tot en met 12 jaar weer een waanzinnige hut komen bouwen bij scouting Sagara Satrya’s Oegstgeest aan de Mariahoevelaan.

Er is plek voor honderd deelnemers en er zijn nog plekken vrij. “Als je wilt meedoen, alleen of met je vriendjes, schrijf je dan snel in via hut.sagara.nl. Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 15 mei”, laat de organisatie weten.

Tijdens het pinksterweekend worden hutten gebouwd op het terrein van scouting Sagara Satrya’s. Er zal worden gebouwd met diverse materialen waaronder pallets. 

Ook worden er creatieve workshops georganiseerd om de deelnemers extra inspiratie te geven bij het bouwen en zijn er andere activiteiten te doen als de deelnemers even iets zonder hamer of zaag willen ondernemen. 

Afsluiting

Op zondag wordt het huttenbouwfestijn feestelijk afgesloten met alle ouders en andere belangstellenden onder het genot van een hapje en drankje waarbij de hutten door de enthousiaste makers kunnen worden geshowd.

Meer berichten