Iedereen is welkom op de open dag 5 maart..
Iedereen is welkom op de open dag 5 maart..

Open Banencarrousel op zaterdag 5 maart bij mooie bedrijven in Katwijk

Algemeen

‘Kom werken bij wat mensen beweegt’  Leuke banen voor jong en oud!

Plezier beleven aan teamwork en voor anderen er een gezellige dag van maken. Interessant werk doen tegen een aantrekkelijke beloning? Voor vrouwen en mannen in alle leeftijdsgroepen, wel of niet in combinatie met een baan of huishoudelijke taken. Leeftijd speelt geen rol. 

Stap bij ons aan boord op 5 maart. Kijk en verken bij Rederij Van Hulst, ons cateringbedrijf of stap in een touringcar van Jonker Travel. Doen!

Volop kansen 
“Kom ons team van enthousiaste medewerkers versterken. We hebben u hard nodig. Om dat te benadrukken, organiseren we 5 maart van 10 tot 16 uur een banencarrousel op ons kantoor aan de Steenbakkersstraat 1 en nr. 11, bedrijventerreinen ’t Heen in Katwijk. Op deze dag stellen we onze verschillende bedrijven en de meerdere vestigingslocaties in Zuid- en Noord-Holland aan u voor en tonen we welke interessante banen en taken in full- of deeltijd we graag door u zien ingevuld. Volop kansen voor een leuke job, of zinvolle besteding voor een aantal uren per week.”

Aan het woord is Gert Jan Nell van Rederij Van Hulst. Vol enthousiasme vertelt hij dat de rederij met 11 luxe boten dagtrips en leuke arrangementen organiseert vanuit Katwijk, Lisse, Leiden, Leiderdorp en Warmond. Daarnaast hebben zij met Amsterdam Boat Cruises een unieke educatieve tocht door het Havengebied. 

“We zijn op zoek naar gemotiveerde en vooral gastvriendelijke medewerkers voor diverse taken in de horeca aan boord of het begeleiden van de gasten. Medewerkers die het vak beheersen of het bij ons willen leren. Dat geldt ook voor onze verwante bedrijven Uit met Jonker, Holland Ticket Service en Catering Cor Jansen. Bedrijven met enthousiaste en gedreven medewerkers die opzoek zijn naar leuke collega’s.”

Scholing

Dick Jonker van Jonker Travel onderstreept deze woorden: “Onze tweeëntwintig touringcars zetten we dagelijks in bij reizen, voor allerlei leuke activiteiten en bezoeken aan evenementen of festiviteiten. Bekend zijn bijvoorbeeld onze trips naar de Formule-1. Een bijzondere taak die we tevens invullen is Incidentenvervoer. 

Dienstverlening aan reizigers die bijvoorbeeld gestrand zijn op een luchthaven en elders een verbinding krijgen. Altijd onverwachte ritten om hen zo goed mogelijk te helpen. Ook hiervoor hebben we goede mensen nodig.”

“We doen veel aan scholing, trainingen en opleiden”, benadrukt Gert Jan Nell. “Dat geldt voor de rederij waar we opleiden voor alle faciliterende taken, maar ook de nautische vaardigheden. Scholingtrajecten op maat die gekwalificeerd worden afgesloten. Door een wetswijziging vaarbewijzen is het niet langer mogelijk met meer dan 12 personen te varen met een klein vaarbewijs. Wij bieden hiervoor een opleiding aan. Deze is ook interessant voor bijv. mensen die in Leiden met passagiers door de grachten varen. Onze opleider is op de open dag aanwezig om vragen te beantwoorden. 

Ook de opleiding voor de chauffeurs op de touringcar regelen we. Op de open dag kunnen geïnteresseerden zelf ruiken aan het vak” Ook voor Jonker Travel is een opleider aanwezig voor informatie en het beantwoorden van vragen.

Kennismaken

Kennismaken: dat kan op 5 maart ook letterlijk door mee te varen met de Triton vanaf de Zwaaikom in Katwijk en bijvoorbeeld terug te keren met een touringcar van Jonker Travel. De afvaarten vanuit de Zwaaikom zijn ieder heel uur van 10 tot 15 uur. 

Bezoek ons en kom in gesprek. We hebben een grote variëteit aan jobs: full- en deeltijd. En allerlei scholingsvormen op maat. Vragen over werk, opleiden of scholing kunt u aan onze medewerkers stellen tijdens het open huis van 5 maart. 

         Stap bij ons aan boord op 5 maart van 10.00 tot 16.00 uur.

         Keuze uit full- en parttimebanen

         Diverse mogelijkheden

         Gekwalificeerde opleidingen

         Volop adviserende medewerkers

         Rederij Van Hulst, Jonker Travel of Cateringbedrijf

Ook interessant voor scholieren als bijbaan/vakantiebaan!

Gastvrouw of hostess op een van de schepen.
Kapitein worden op een rondvaartboot.
Mogelijkheden in Nederland en buitenland.
Chauffeur worden op een touringcar.
Bij het cateringbedrijf werken.

Uit de krant

Uit de krant