Logo oegstgeestercourant.nl
Foto:

Puzzeltocht met foto’s vanaf 26 februari

Op initiatief van het Dorpscentrum Oegstgeest zal, in samenwerking met Dorpsmarketing Oegstgeest, met ingang van de voorjaarsvakantie vanaf 26 februari voor €3,- (per stuk) een fotopuzzeltocht beschikbaar zijn voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar oud. Dit is een brochure met daarin foto’s van vele mooie en kenmerkende plekken in ons groene dorp, gemaakt door Wil van Elk. Aan de hand van een plattegrond ontdek je waar deze ‘coole’ plekjes zijn. Het is een leuke opdracht om te doen samen met vriendjes of familieleden.

De fotopuzzel kan opgehaald worden bij het Dorpscentrum Oegstgeest (Lijtweg 9). De eerste 50 kinderen die op 26 februari de brochure tussen 10.00 uur en 13.00 uur komen ophalen, krijgen een gratis pen. De fotopuzzel is wandelend te maken, zo leer je Oegstgeest nog beter kennen. Uiteindelijk vormen de foto’s en locaties een zin met een opdracht om je antwoord in maximaal 280 tekens op te schrijven. Als je de opdracht maakt en het wedstrijdformulier inlevert kun je een prachtige prijs winnen, bijvoorbeeld de legpuzzel ‘Oegstgeest in 1.000 stukjes’! De allereerste die het op zaterdag 26 februari vóór 13.00 uur inlevert krijgt gegarandeerd een leuke prijs. Er zit bij de puzzeltocht een leuke kleurplaat voor de kleinsten van vier tot en met acht jaar oud, waar ook een leuke prijs mee te winnen valt.

Stap tijdens de fotopuzzeltocht ook even binnen bij IJscafé Danice aan de Irislaan 73 in Winkelcentrum Lange Voort. De deelnemers van de fotopuzzeltocht kunnen hier een heerlijk ijsje met één bolletje halen voor maar 1 euro! Het wedstrijdformulier is na afloop in te leveren bij het Dorpscentrum. Als je vóór 15 maart je formulier inlevert doe je mee aan de prijsuitreiking van de voorjaarsvakantie. Als je na 15 maart inlevert doe je mee aan de prijsuitreiking van de meivakantie. De totale winactie loopt tot 1 juni.

Meer berichten