Logo oegstgeestercourant.nl
<p>Nico Klaasen.</p>

Nico Klaasen.

(Foto: )

Voorzitterswisseling Cultuurhuis De Paulus - Nico Klaasen nieuwe voorzitter

Per 1 januari is er afscheid genomen van Peter Jansen als voorzitter van het Cultuurhuis De Paulus. Gelukkig zal hij in de toekomst als vrijwilliger techniek nog verbonden blijven.

Peter stond bekend om zijn betrokkenheid en liefde voor het gebouw, een prachtig rijksmonument. Met zijn brede en technische kennis was Cultuurhuis De Paulus negen jaar lang in goede handen en het gebouw is dan ook helemaal up-to-date. Door goede verhuur en toeneming van activiteiten en de inzet van de vrijwilligers is het Cultuurhuis een goed draaiende organisatie geworden. Er is veel te danken aan zijn inzet en betrokkenheid. In mei wordt er van hem officieel afscheid genomen.

De nieuwe voorzitter is Nico Klaasen. Hij werkte tot voor kort bij het ministerie van OCW als programmamanager hoger onderwijs- en wetenschap. Heeft als passie het zingen van Russische klassieke liederen en zingt in een Russisch octet, maar geeft ook regelmatig met pianobegeleiding solorecitals. Hij heeft de ambitie om van het Cultuurhuis een cultureel centrum te maken, dat bruist van activiteiten. Een speerpunt wordt het ontwikkelen van aanbod van concerten en voorstellingen in eigen beheer op regionaal en nationaal niveau. Naast het topniveau dat stichting MU6 nu al aandraagt. Uiteraard samen met het bestuur en het team vrijwilligers (dat nog steeds uitgebreid kan worden). 

Voor meer informatie zie ook de website www.cultuurhuisdepaulus.nl.

Meer berichten