Logo oegstgeestercourant.nl
<p>Zwaaien naar de Sint op 20 november. Hij zal dit jaar geen voet aan wal zetten; zijn Pieten &#39;s middags wel. | Archieffoto </p>

Zwaaien naar de Sint op 20 november. Hij zal dit jaar geen voet aan wal zetten; zijn Pieten 's middags wel. | Archieffoto

(Foto: Wil van Elk)

Kom zaterdag zwaaien naar Sint Nicolaas!

Ook dit jaar kunnen alle kleine Oegstgeestenaren zwaaien naar Sinterklaas en zijn Pieten. Wel op een iets andere manier dan we van hem gewend zijn vanwege de coronamaatregelen waar rekening mee moet worden gehouden.

Op zaterdag 20 november om 11.00 uur zal de Sint door het Oegstgeesterkanaal varen. Natuurlijk ontbreken de Pieten niet, en zal er vanaf het water ook veel muziek te horen zijn. Langs de oevers kunnen de kinderen zwaaien.

Geen voet aan wal

Sinterklaas zal helaas geen voet aan wal zetten op deze zaterdag omdat hij nog veel andere plekken in Nederland moet bezoeken. Wel zullen de Pieten in Winkelgebied de Kempenaer en Winkelcentrum Lange Voort aanwezig zijn tussen 12.00 en 14.00 uur om zakjes strooigoed uit te delen. Natuurlijk is er ook glutenvrij strooigoed.

Sint hoopt dat heel veel kinderen volgende week zaterdag om 11.00 uur langs het kanaal komen zwaaien naar hem en zijn Pieten. Hij heeft al veel mooie cadeautjes voor hen gekocht bij de winkeliers in Oegstgeest.

Deze Sint-intocht wordt georganiseerd in samenwerking met Dorpsmarketing Oegstgeest, Winkelgebied de Kempenaer, Winkelcentrum Lange Voort en Buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel.

Meer berichten