Logo oegstgeestercourant.nl
Foto: Marjolijn van der Jagt

November: de specialiteiten van de horeca in de spotlights

Op 1 november is de horeca-actie ‘Favourites Oegstgeest’ van start gegaan. De aftrap was bij de elfde deelnemer, IJscafé Danice aan de Irislaan. Bedrijfsleider Pieter van Staveren showt met trots zijn specialiteit: de Tiramisu ijstaart. 

De horeca-actie loopt van 1 tot en met 30 november. De deelnemende horecaondernemers zetten hun specialiteit - vaak aantrekkelijk geprijsd of met een (smakelijke) extra - een maand lang in de spotlights. 

De actie is door Sandra Nonhebel Projecten en Dorpsmarketing Oegstgeest in het leven geroepen om de horeca in de doorgaans rustige maand november, zo voor de drukke feestmaand,  een extra boost te geven. 

Meer informatie

De horeca-actie ‘Favourites Oegstgeest’ heeft een groot aantal deelnemers: Café de Gouwe, Restaurant de Jonker, Kin Sushi, China House, Domino’s Oegstgeest, Kasteel Oud Poelgeest, IJscafé Danice, Het Beleg van Oegstgeest, Brasserie Hemels, Snackbar ’t Haasje en Toko Lekki. 

Op de website www.terugnaaroegstgeest.nl staat alle informatie over de actie, de deelnemers, hun specialiteiten en de voorwaarden. 

Deel een foto op social media, vermeld @terugnaaroegstgeest.nl en gebruik de hashtag #favouritesoegstgeest

Meer berichten