Logo oegstgeestercourant.nl
<p class="fotobijschrift" pstyle="fotobijschrift">Yazzmine Oudshoorn staat op 30 oktober in de finale van Elite Model Look 2021. |</p>

Yazzmine Oudshoorn staat op 30 oktober in de finale van Elite Model Look 2021. |

(Foto: M.E. Amrani)

Yazzmine Oudshoorn geselecteerd voor finale Elite Model Look 2021

Vorig weekend vond de halve finale van de Elite Model Look 2021 plaats in WFC Amsterdam waarbij Yazzmine Oudshoorn uit Oegstgeest is geselecteerd voor de finale.

Duizenden enthousiaste modellen in spé hebben zich het afgelopen jaar aan Elite Model Look Nederland gepresenteerd. Na een spannende halve finale in WFC Amsterdam, hèt fashion hart van Nederland zijn zeventien finalisten, waarvan zes jongens en elf meiden (waaronder Yazzmine), vorig weekend door de jury bekend gemaakt. Zij mogen binnenkort schitteren op de catwalk van de Elite Model Look Nationale Finale.

De halve finale dag bestond uit een interview door de jury en een fantastische fotoshoot. Aan het einde van de middag hebben elf meiden en zes jongens een plek in de nationale finale weten te bemachtigen. Zij zullen de komende week getraind worden tijdens de EML Bootcamp om vervolgens de modellenwereld te kunnen betreden als echte EML-professionals.

Nationale finale

Tijdens de Elite Model Look Nationale Finale, strijden de zeventien finalisten om een felbegeerde eerste plaats. De mannelijke en vrouwelijke winnaar krijgen een plaats in de grote, internationale finale, waar talenten uit maar liefst veertig landen zich aan het wereldwijde Elite netwerk presenteren, en kans maken op een internationaal contract bij één van de agency’s van Elite World Group. 

De Nationale Finale Show van Elite Model Look 2021 vindt plaats op 30 oktober in WFC Beursplaza (WFC Amsterdam).

Meer berichten