Logo oegstgeestercourant.nl
<p>Het clubgebouw van LOHC.</p>

Het clubgebouw van LOHC.

(Foto: )

ABN AMRO-cup bij LOHC

Hockeyclubs uit de hoofdklasse van Nederland komen woensdag 1 en donderdag 2 september naar Leiden en omgeving voor de voorrondes van het ABN AMRO-weekend. Dat toernooi geldt als de start van het nieuwe seizoen voor de hockeyclubs. Naast het toernooi voor de hoofdklasse heren, komen sinds 2019 ook damesteams uit de hoofdklasse in actie. De finales zijn op 4 en 5 september in Rotterdam.

Op het complex van LOHC spelen de eerste damesteams van HDM, HGC en Klein Zwitserland op woensdagavond 1 september een drieluik. Een dag later spelen de eerste herenteams van HGC, Klein Zwitserland en Rotterdam tegen elkaar. Per poule ontstaat een ranking van 1 tot en met 3. Op basis daarvan wordt een nieuw wedstrijdschema gemaakt en spelen alle clubs nog twee wedstrijden in Rotterdam.

Een prachtige kans om naar hockey op het hoogste niveau te komen kijken. De wedstrijden starten om 19.30 uur en duren 35 minuten. De wedstrijden zijn toegankelijk voor alle Leidse en Oegstgeester hockeyliefhebbers. Bezoek de site van LOHC (www.lohc.nl) voor de laatste informatie rondom corona en toegang tot dit evenement.

Meer berichten